Качество и професионализъм

Проектоуправление

Управлението на проекти за езиков превод е внимателно организиран процес, който гарантира професионализма на извършената работа. Дори сложни проекти, които са свързани не само с етапа на превода, но и с предпечатна обработка, се управляват и проследяват от един-единствен проектов мениджър.

Терминология

Изготвяме речник със специфичната терминология за дейността на Вашата компания. Тя се съхранява в електронен речник, който остава на разположение за ползване при бъдещи поръчки, и което е гаранция за еднаквостта на превода и за спазване на качеството.

Гъвкавост

ИНТЕГРА ГРУП назначава проектов мениджър за всяка поръчка и за всеки клиент, който отговаря за изпълнението и координацията на проектите. По този начин вие лесно можете да проследите развитието на вашата поръчка и да се осведомите до какъв етап е стигнало то. Също така можете да заявите промяна на срока или на други параметри по вашата поръчка.

Конфиденциалност

Информацията, която сте ни поверили, не се разпространява. Всеки един от екипа на ИНТЕГРА ГРУП подписва декларация за това.

ИНТЕГРА ГРУП работи с екип от опитни професионалисти

  • професионални преводачи
  • експерти със сериозен професионален опит в различни сфери и познаващи добре съответния терминологичен жаргон
  • проектови мениджър
  • редактори и носители на езика (native speakers)